dilluns, 20 d’abril del 2015

“Catalunya mítica”, recull de relats de fantasia, terror i ciència-ficció basats en la mitologia catalanaPortada del llibre

A finals de juliol del passat 2014 us vam parlar d’una interessant iniciativa de l’editorial Orciny Press. Es tractava de publicar una antologia de relats de fantasia, ciència-ficció i terror basats en la mitologia i el llegendari catalans.


Finalment, després d’uns quants mesos el projecte sortirà a la llum i aquest Sant Jordi ja tindrem el llibre que n’ha sorgit. S’anomena “Catalunya mítica” i, tal com hem dit, inclou relats de fantasia (també algun de fantasia èpica o de gènere semblant), ciència-ficció i terror. 


De fantasia èpica pròpiament dita tenim “Tymbala Erdal Vrük” –en quin personatge històrico-llegendari català es deu haver basat???-, de Marc Martorell, i de gèneres semblants “Blanca”, de Mercè Bagaria i “La meva vella guàrdia”, d’Ignacio J. Borraz. Ben aviat us els ressenyarem en aquest blog.


Aquest Sant Jordi podreu trobar el llibre a la parada de l’editorial Orciny Press a Barcelona, a l’alçada de la Rambla de Catalunya, 119, i a Consumició Obligatòria (C/ Diluvi, 7).


Tenim ganes de tenir el llibre a les nostres mans i poder-vos-en fer la ressenya!


En aquest enllaç d’aquí sota podeu trobar els punts de venda del llibre per més endavant de Sant Jordi:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada