dimarts, 12 de desembre del 2017

El 21D vota República Catalana!

Com a poble i com a cultura els catalans som en una cruïlla molt important. Després de proclamada la República Catalana el passat 27 d’octubre l’estat espanyol ha aplicat a Catalunya un estat d’excepció sense precedents a cap estat democràtic europeu. S’han detingut membres del govern i dirigents independentistes i s’ha instaurat un règim colonial de facto que vol engrillonar la nostra societat.

Cròniques de Neopàtria és un blog i una pàgina de Facebook que no és aliena a allò que passa al nostre voltant. No vivim en un món de fantasia, encara que ens apassioni la fantasia literària. I és per això que, en circumstàncies excepcionals com les que estem vivint, Cròniques de Neopàtria es posiciona sense cap mena d’ambigüitat a favor de la implementació total de la República Catalana proclamada el 27 d’octubre del 2017 com a aplicació del resultat del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre, que es va portar a terme sota la brutal repressió de l’estat espanyol.


I ara s'acosten les eleccions del 21 de desembre. Són unes eleccions imposades per l'estat que ens envaeix i ens ocupa, però cal que tots els catalans hi anem a votar. Cròniques de Neopàtria, blog i pàgina que difon la literatura fantàstica en català, demana a tots els seus seguidors que vagin a votar qualsevol de les opcions independentistes que es presenten en aquestes eleccions (JxC, ERC o CUP). Cal que la República Catalana es faci efectiva i sigui reconeguda a nivell internacional, perquè si no és així d'aquí a una generació, la llengua, la cultura i la nació catalanes seran del tot residuals en el nostre territori mateix. Perquè ens cal una República Catalana que defensi tota la cultura en català i hi aboqui tots els recursos! Perquè estimem la literatura catalana i sabem que només amb una República Catalana la podrem defensar i fer-la ben gran! Perquè sense llibertat les persones no ens podem desenvolupar en tota la nostra plenitud! El 21D, recordeu-ho, voteu independentista! El 21D voteu CUP, ERC o JxC!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada