dilluns, 29 d’octubre del 2018

"Foc i sang", nova obra de George R. R. Martin


Atenció, fans de George R. R. Martin i del seu món de glaç i foc! El dia 20 de novembre vinent sortirà al carrer EN CATALÀ la nova obra de l’escriptor nord-americà situada en el món de “Joc de Trons”. Tanmateix, no es tracta de l’esperada sisena part de la seva mundialment coneguda saga “Cançó de Gel i Foc” sinó d’una obra independent que narra esdeveniments ocorreguts uns 300 anys abans de la història que tots coneixem.

Aquesta n’és la sinopsi:



“Segles abans que tinguessin lloc els esdeveniments que s'expliquen a «Cançó de gel i foc», la casa Targaryen, l'única dinastia de Senyors Drac que va sobreviure a la Maledicció de Valyria, es va assentar a l'illa de Rocadrac.
Us presentem el primer volum d'un total de dos en què l'autor de Joc de trons explica amb gran detall la història d'aquesta família tan fascinant: començant per Aegon I Targaryen, creador de l'icònic Tron de Ferro, i seguint per la resta de les generacions de Targaryens que van lluitar ferotgement per conservar el poder, i el tron, fins a l'arribada de la guerra civil que gairebé els va fer desaparèixer.
Què va passar realment durant la Dansa de dracs? Per què era tan perillós apropar-se a Valyria després de la Maledicció? Com era Ponent quan els dracs dominaven el cel? Aquestes i moltes altres són les preguntes a les quals respon aquesta monumental crònica, narrada per un culte mestre de la Ciutadella, que anticipa el conegut univers de George R.R. Martin.”

L’obra conté 85 il·lustracions inèdites de Doug Wheatley i és publicada en català per l’editorial Alfaguara
Il·lustració de Doug Wheatley
Il·lustració de Doug Wheatley


1 comentari:

  1. Potser pot interessar-te aquest títol: 'Cròniques del virrei' de Carles Granell.

    ResponElimina